طرح توجیهی تولید ژلاتین
طرح توجیهی تولید ژلاتین
نمونه طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي تولید ژلاتین را با مشخصات زیر میتوانید همینک از مرکز دانلود طرح توجیهی دریافت کنید . پروژه کارآفرینی تولید ژلاتین به صورت کاملا دقیق و کامل و کاملا منطبق با استاندارد های ملی در وزارت صنایع و معادن و ارگان های مربوطه است. بخشی از پروژه کارآفرینی تولید ژلاتین عبارت است از:
این طرح برای سال 87 به صورت pdf می باشد.
مقدمه:
مهمترین مصارف ژلاتین در صنایع غذایی ، داروئی و شیمیایی است ( در حدودد / از محصولات غذایی از ژلاتین استفاده می شود) . ژلاتین از مواد غذایی ایمن و سلامت برای انسانها محسوب می شود این ماده پروتئینی اهمیت خاصی در صنایع غذایی، داروئی، صنعتی و پزشکی دارد . به ویژه در صنایع غذایی در تهیه مارمالادها و ژله ها و شیرینی جات و بستنی ها کاربرد داشته و به آسانی در بدن جذب شده و حتی به هضم سایر مواد غذایی از طریق تشکیل امولسیون کمک می نماید. در صنایع غذایی از ژلاتین بعنوان ایجاد کننده ارزش پروتئینی ، قوام دهنده مایعات غذایی ، پایدار کننده بعضی از
محصولات غذایی و در صنایع شیمیایی بخصوص صنایع عکاسی و صنایع داروسازی بصورت تولید کپسولهای ژلاتینی و … استفاده می شود.
الف : ویژگیها :
ژلاتین معمولا بصورت پودر یا گرانول تولید می شود، رنگ آن زرد متمایل به قهوه ای و تقریبا بی بو و بدون مزه می باشد که از نظر فیزیکی تقریبا شفاف و شکننده می باشد. ژلاتین در آب گرم ، گلیسرول و اسید استیک محلول و در….
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.