طرح توجیهی تولید فرآورده های لبنی
طرح توجیهی تولید فرآورده های لبنی
نمونه طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي تولید فرآورده های لبنی را با مشخصات زیر میتوانید همینک از مرکز دانلود طرح توجیهی دریافت کنید . پروژه کارآفرینی تولید فرآورده های لبنی به صورت کاملا دقیق و کامل و کاملا منطبق با استاندارد های ملی در وزارت صنایع و معادن و ارگان های مربوطه است. بخشی از پروژه کارآفرینی تولید فرآورده های لبنی عبارت است از:
این طرح برای سال 87 به صورت pdf می باشد.
مقدمه:
پیش بینی می شود جمعیت جهان تا سال ۲۰۲۰ از مرز ۸ میلیارد نفر بگذرد. نیاز روزافزون این جمعیت رو به رشد به مواد غذایی جهشی را در صنایع غذایی ایجاب می کند. شیر یکی از مهمترین مواد خوراکی مورد استفاده بشر است. همچنین می دانیم شیر تنها غذای انسان و حیوانات در طی اولین مراحل زندگی است. بنابراین شیر باید محتوى هر آن چیزی باشد که موجود مذکور برای رشد و نمو بدان نیاز دارد.
شیر با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین، ویتامین، کلسیم، فسفر و مواد معدنی و نیز مقادیر زیادی انرژی سهم عمده ای در سلامت و سبد غذایی افراد جامعه دارد.
تعریف شیر خام
شیر خام مایعی است مترشحه حاصل از دوشش کامل پستان دام سالم حداقل چهار روز پس از زایمان که با اصول صحیح، تغذیه و نگهداری شده باشد و در شرایط بهداشتی (مطابق با استاندارد ملی ایران ۵۵۶۱: سال ۱۳۷۹) دوشیده شده و تحت هیچ شرایطی آب یا ماده دیگری به آن اضافه و یا از آن کسر نگردیده باشد، همچنین شیر خام باید فاقد آغوز باشد و هیچگونه عملیات فرآوری روی آن انجام نشده باشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.