طرح توجیهی تولید رب و کنسانتره انار


در حال بارگذاری
27 اردیبهشت 1400
pdf
68
رایگان

طرح توجیهی تولید رب و کنسانتره انار

نمونه طرح توجيهی فني ، مالي و اقتصادي تولید رب و کنسانتره انار را با مشخصات زیر میتوانید همینک از مرکز دانلود طرح  توجیهی دریافت کنید . پروژه کارآفرینی تولید رب و کنسانتره انار به صورت کاملا دقیق و کامل و کاملا منطبق با استاندارد های ملی در وزارت صنایع و معادن و ارگان های مربوطه است. بخشی از پروژه کارآفرینی تولید رب و کنسانتره انار عبارت است از:

این طرح برای سال 87 به صورت pdf می باشد.

مقدمه:

انار با نام علمي punica granatum) يك درختچه به طول 8-5 متر با برگهاي براق، کشیده و باريك مي باشد. انار بومي ایران و هند مي باشد و از ۹۰۰۰ سال قبل از میلاد نیز مورد استفاده قرار گرفته است. مصرف انار از ایران به هند و از آنجا به آفريقاي شمالي، چین و سپس به اروپا و آمريكا گسترش یافته است. واژه انگليسي انار (pomergranate) از زبان يوناني به معني “سيب پرهسته” برگرفته شده است. طعم انار بسته به نوع و درجه رسیده بودن آن از شیرین و ملس تا ترش متغیر است. انار بصورت میوه تازه، آب انار، کنسانتره انار و رب انار عرضه میگردد که در این گزارش به بررسي مطالعات امکان سنجي مقدماتي طرح تولید رب و کنسانتره انار پرداخته شده است [۱]. در جدول ۱ ويژگيهاي کنسانتره انار ارائه شده است……..

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.